Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počivao u miru

U teškoj prometnoj nesreći kraj Šibenika poginuo bivši nogometaš Dražen Gović

Dražen Gović bio je legenda Šibenika, a u karijeri je igrao s Antom Rukavinom, Gordonom Schildenfeldom, Arijanom Ademijem...

U teškoj prometnoj nesreći kod Šibenika poginuo je legendarni bivši nogometaš Dražen Gović.

Miljenik navijača Šibenika igrao je u jednoj od najboljih generacija kluba s Antom Rukavinom i Gordonom Schildenfeldom, a po završetku svoje nogometne karijere status legendarnog igrača zamijenio je onim velikog navijača svojeg kluba.

Gović je trebao napuniti 41 ove godine

Gović se rodio u Šibeniku i ove godine trebao je napuniti 41 godinu u travnju. Uz Šibenik, igrao je još u Zadru, Mouscronu i DPMM u Bruneju.

Njegovi sugrađani i prijatelji cijelo jutro opraštaju se od Dražena na društvenim mrežama, a policija je u svom izvješću javila:

"Jutros oko 6.33 sati na cesti Dubrava - Gospodarska zona Podi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila kojom prilikom su dvije osobe smrtno stradale. Na mjestu prometne nesreće obavlja se očevid. Do završetka očevida cesta će privremeno biti zatvorena za sav promet i preusmjeravaju se vozači, a detalje ove prometne nesreće ćemo objaviti po završetku očevida i utvrđivanju svih okolnosti", javili su iz PU šibensko-kninske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider