Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez koristi situaciju

Pochettino otkrio zanimljivu anegdotu s Florentinom Perezom, ali ga i razočarao: "Ako dođeš u Real..."

Spursi stižu u Madrid, a Perez nastoji iskoristiti situaciju,

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Tottenhama polako pakira kofere i sprema se za put u Madrid, gdje će 1. lipnja igrati finale Lige prvaka – prvo u klupskoj povijesti – protiv Liverpoola.

Spursi će trenirati u kampu Real Madrida Valdebebasu, a trener Mauricio Pochettino otkrio je zanimljivu anegdotu s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom.

''Trenirat ćemo u Valdebebasu, ali nećemo spavati tamo. Pitali smo, ali Florentino Perez nije nam dozvolio. Rekao mi je: 'Ako dođeš trenirati Real, onda možeš tamo spavati'", rekao je za radijsku emisiju El Partidazo de Cope.

Ova izjava podigla je dosta prašine, čak do te mjere da se Real oglasio službenim priopćenjem kojim su demantirali Pochettinove riječi. Po njima, iz Tottenhama nisu tražili smještaj, nego samo terene za trening.

Nije tajna da bi Perez rado vidio Pochettina na kraljevskoj klupi, ali čini se da će morati još pričekati. Vrlo traženi sugovornik Pochettino razgovarao je i s Laurom Wood s Talksporta i otkrio joj planove za budućnost.

"Spursi su najbolji klub na svijetu što se tiče infrastrukture. Čeka me još puno posla. Motiviran sam omogućiti Spursima ono što zaslužuju", rekao je.

Pod ''ono što zaslužuju'' vjerojatno je mislio na trofeje. Liga kup 2008. zadnji je trofej Spursa, a i on je stigao nakon devet godina suše.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider