Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napao ga na twitteru

Pochettino dobio prijetnju PSG-ovog šeika: Poslije ovog više neće mijenjati Messija prije vremena

London je prekrasan grad, to dobro znate, objavio je u prijetećoj poruci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nesretan izraz lica Lionela Messija dok napušta teren na utakmici PSG-a i Lyona u 76. minuti u francuskom prvenstvu (2:1) ozbiljno je uznemirio, čini se, jednog od braće vlasnika pariške momčadi, Mohammeda Khalifu bin Al Thana, jer je treneru Mauriciju Pochettinu poslao prijeteću poruku preko društvenih mreža.

Naime, nezadovoljan činjenicom što je argentinski šef izvadio iz igre najveću klupsku zvijezdu prije kraja susreta, Khalifa je objavio fotografiju Pochettina kako maše i uz nju napisao.

"London je prekrasan grad, to dobro znate."

Mnoge francuske i argentinske novine interpretirale su taj potez kao prijetnju člana katarske kraljevske obitelji usmjerenu prema treneru.

gol expired Messi zamijenjen, pa se odbio rukovati s trenerom PSG-a, Neymar mu nije dao da puca penal divider

Khalifa je bio jedan od ljudi koji su prije službene objave na društvenim mrežama otkrili kako Messi dolazi u PSG i otad je postao neslužbeni klupski glasnogovornik.

Pochettino je kasnije rekao kako stoji pri svojoj odluci osobito zato jer je PSG dobio taj susret golom Maura Icardija po Messijevu izlasku, ali nekako nam se čini kako će poslije ovog sljedeći put dobro promisliti o tom potezu.

gol expired Tko se bolje snašao u novom klubu – Messi ili Ronaldo? Brojke su zapravo neumoljive divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider