Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pobuna zvijezda i supruga

Pikanterije zvjezdane generacije: ''Kad je stigao autobus pun djevojaka, žena mi je rekla da idemo doma''

Legenda Reala Ivan Helguera otkrio je neke zanimljive trenutke iz prošlosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od kultnih likova legendarnih Galacticosa s početka tisućljeća bio je Ivan Helguera, čovjek iz Santandera koji je u Realu proveo čak osam sezona. Domaći čovjek bio je svjedok mnogih trenutaka zvjezdanog Reala iz prvog mandata Florentina Pereza.

Popularni sportski novinar i statističar, koji se na društvenim mrežama krije pod imenom Mister Chip, razgovarao je s Helguerom na Instagramu, a on mu je otkrio neke zanimljive pikanterije iz svlačionice.

gol expired Internetom kruži urnebesna snimka Cristiana Ronalda koji svoj prvijenac zabija kao "Custodio" divider

Kao onu s kraja sezone 2002./2003. kada je Real osvojio naslov prvaka, no već se neko vrijeme šuškalo da će Perez smijeniti mirnog čovjeka Vicentea del Bosquea na kraju sezone. Perez je smatrao da Real treba voditi neki medijima atraktivniji lik iako mu je Del Bosque donio dvije Lige prvaka i dva naslova prvaka u četiri godine. Zanimljivo, isti broj titula u Španjolskoj Real je osvojio u posljednjih desetak godina.

''Igrači su htjeli da ostane. Bili smo bijesni. Perez nije htio s nama slaviti naslov, a mi smo onda odlučili bojkotirati središnju proslavu s navijačima. Teško je svima bilo na toj večeri jer smo znali što Perez želi, a morali smo ujutro ići pred gradsku vijećnicu. U posljednji trenutak smo se predomislili, osim dvojice koji nisu dobili poruku pa su kasnije kažnjeni. Del Bosque je na kraju potjeran.''

Helguera kaže da nije bilo lako kontrolirati svlačionicu Reala tih godina, ali Del Bosque je to znao. Naročito je teško bili smiriti brazilski klan.

Najboljih 11 u povijesti Premierlige Odabrana najbolja momčad i menadžer u povijesti Premierlige: Slažete li se s izborom? divider

''Beckham, Zidane i Figo bili su veliki profesionalci. Roberto Carlos i Ronaldo voljeli su izaći. Ne svaki dan. Nakon pobjede bi izašli, ali nisu izlazili dan uoči utakmice'', rekao je Helguera, koji je otkrio i zanimljiv detalj s jednog rođendanskog slavlja Ronalda.

''Bili smo na rođendanu Ronalda, a kad je moja žena vidjela da je stigao autobus pun djevojaka, rekla mi je da idemo doma. Isto je Figu rekla njegova. Bilo je to u Ronaldovoj kući, gdje sada živi Sergio Ramos.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider