Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme za SLOVENCE

Perišić jednim potezom prodao tunel Brozoviću i Kramariću: Lovrić uzeo Mandžin broj

Vesela atmosfera na treningu reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu, a uoči utakmice Hrvatske i Slovenije odrađen je i prvi trening.

Svjetski doprvaci kvalifikacije otvaraju gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom ih čeka dvostruki program u Rijeci - 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte. U našoj skupini još su Rusija i Slovačka, a samo će pobjednik skupine direktno na prvenstvo.

gol expired Novinar pitao Ibrahimovića samo jedno pitanje: Zlatan nije izdržao pa je zaplakao divider

Na večerašnjem treningu vladala je sjajna atmosfera, a potez Ivana Perišića oduševio je reprezentativce. Perišić je jednim potezom loptu kroz noge provukao Brozoviću i Kramariću za totalnu ekstazu na treningu.

Veseli i povratak Šime Vrsaljka koji se vratio u reprezentaciju nakon više od dvije godine i brojnih problema s ozljedom.

Prvi trening s Hrvatskom odradio je i Kristijan Lovrić koji je odabrao broj 17 na opremi, legendarni broj kojeg je nosio Mario Mandžukić u reprezentaciji.

Nažalost, otvaranje kvalifikacija propustit će napadač Milana Ante Rebić zbog ozljede mišića, ali i napadač Dinama Bruno Petković koji je u nedjeljnom derbiju protiv Gorica ozlijedio rame.

Premda su lokalne vlasti preporučile Interu da ne dozvoli odlazak svojih nogometaša u reprezentacije s obzirom da su četvorica njihovih klupskih suigrača pozitivni na koronavirus, HNS-ova "diplomacija" je uspjela ishoditi sve potrebne dozvole da dolaskom Perišića i Brozovića.

gol expired Preko trnja do zvijezda: Prisjetimo se Miočićeva uspona i osvajanja titule UFC prvaka pred 45 tisuća brazilskih navijača divider

Izbornik svjetskih dopravaka je priznao kako mu je Petkovićeva ozljeda pokvarila planove.

"Bruno je bio u dobroj formi, malo me to poremetilo. Žao mi je zbog njega, nedostajat će nam. S njim u igri je sustav nešto drugačiji, morat ćemo nešto promijeniti. Moramo dalje i bez njega i bez Rebića," dodao je izbornik.

Dalić se osvrnuo i na prvog suparnika, Sloveniju.
"Niti jedna utakmica neće biti lagana jer danas nema laganog protivnika. No Slovenija je najkvalitenija u ovom prvom ciklusu. Poštujem Keka, posložio je ekpu, agresivni su, kompaktni i malo primaju, ali mi smo favoriti. Moramo se nametnuti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider