Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"priča se da će biti lagano, ali..."

Pep se oglasio o Dinamu: Priznao da su mu nepoznanica, poslao je i upozorenje

Na press-konferenciji uoči utakmice protiv Brightona, Guardiola je govorio i o protivnicima u skupini Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo će ove jeseni igrati u skupini C Lige prvaka s Manchester Cityjem, Atalantom i Šahtarom.

Dinamo po kladionicama ima najmanje izgleda za prolaz, dok je očekivano prvi favorit Manchester City. Modri će na Etihadu zaigrati 1. listopada, dok Građani stižu na Maksimir 11. prosinca u zadnjem kolu.

gol expired Dinamov raspored u Ligi prvaka: Atalanta nokautirana, slijedi gostovanje u Manchesteru divider

Nenad Bjelica je nakon ždrijeba najavio ''tučnjavu'' i borbu za pobjedu protiv svakoga, pa i Manchester Cityja, a o ždrijebu se u petak na press-konferenciji oglasio i Pep Guardiola.

"Iskreno, nisam ove sezone gledao nijednu utakmicu Šahtara, iako njihova trenera Paula Fonsecu dobro poznajem, igrali smo međusobno u prošle dvije sezone. Nisam gledao nijednu utakmicu ni Dinama ni Atalante. Međutim, imam neke informacije o Atalanti, znam ponešto o njihovu treneru, igrali su sjajno prošle sezone", rekao je.

Guardiola upozorio na prošlosezonski kiks

Nakon ždrijeba je na društvenim mrežama bilo podosta komentara da je Man City opet, drugu godinu zaredom, izvukao laganu skupinu. Pep se osvrnuo na takve komentare i upozorio – tako su svi mislili i prošle sezone, pa ih je u prvoj utakmici šokirao Lyon.

Manchester City (Foto: AFP) Englezi već podcjenjuju Dinamo: Očekuju "plitak potok", neki sumnjaju da je ždrijeb namješten divider

"Prošle sezone ljudi su pričali da smo sretni i da imamo lagan posao, pa smo u prvoj utakmici izgubili 2:1 na domaćem terenu. Takav je ždrijeb, nastojat ćemo gledati i analizirati protivnike, pronaći način da se plasiramo u sljedeću rundu", rekao je Guardiola.

Manchester City će otvoriti Ligu prvaka gostovanjem kod starih znanaca Šahtara, pa ih u drugom kolu čeka domaći susret s Dinamom.

Madriđani stali u Rakitićevu obranu i kritizirali Barcelonu: "Nije to zaslužio" Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ansu Fati posjeo Rakitića na travnjak (Screenshot) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +1 Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider