Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"tko je to?"

Guardioli i Kloppu prekipjelo: Na urnebesan način ušutkali lajave kritičare!

Guardioli i Kloppu dozlogrdilo je slušati kritike na svoj i račun svojih igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon posljednjih razočaravajućih rezultata Manchester Cityja i Liverpoola javili su se kritičari i žestoko opalili po menadžeru Pepu Guardioli i vrataru Redsa Lorisu Kariusu.

City je prošlog vikenda poražen kod aktualnog prvaka Leicester Cityja 4:2, a nakon te utakmice Richard Dunne, Robbie Savage i Stan Collymore oštro su kritizirali Cityjevu obranu nazvavši je očajnom. Collymore je čak opleo i po Guardioli.

"Pep živi u zabludi ako misli da može osvojiti Premierligu bez oštrih uklizavanja. Ne kažem da je loš trener, ali ako potroši silne milijune na pojačanja, njegova momčad mora igrati i izgledati bolje. Ukoliko ne odustane od svoje filozofije i ne počne govoriti svojim igračima da moraju oštrije igrati u obrani, vratit će se u Španjolsku podvijena repa", rekao je Collymore.

Njegove riječi prenio je Guardioli na konferenciji za novinare jedan Španjolac, na što je katalonski trener odgovorio:

"Stan Collymore?".

Guardiola, kao ni mnogi, nikada nije čuo za čovjeka koji je 1995. godine bio najskuplji engleski transfer kada je za 8.5 milijuna funti prešao iz Nottingham Foresta u Liverpool. Karijeru je završio bez osvojenog trofeja, a za englesku je reprezentaciju nastupio tri puta, od čega dva puta u prijateljskim utakmicama.

Braća Gary i Phil Neville, legende Manchester Uniteda, kritizirali su vratara Liverpoola Lorisa Kariusa koji je primio šest pogodaka u posljednje dvije utakmice. U posljednjoj utakmici primio je dva protiv West Hama.

"Nisam kuhar, ali znam prepoznati dobar biftek", napisao je Gary Neville na svom Twitter profilu aludirajući na vratara Redsa.

Klopp je ovog utorka na konferenciji za novinare odgovorio Nevilleu u svom stilu.

"Vidjeli smo kakve su njegove procjene igrača (kada je bio trener u Valenciji). Zaista ne razumijem zašto takvim osobama dozvoljavamo da kritiziraju igrače na televiziji? Ja im ne bih dopustio", rekao je Klopp i poslao poruku Garyju.

"Recite mu da nisam na Twitteru. Ako mi ima nešto za reći, Twitter nije mjesto da to radi".

Nakon minulog kola Liverpool je pao na treće mjesto, a Manchester City na četvrto. Od njihovih kikseva najviše je profitirao Arsenal koji je sada drugi s tri boda manje od vodećeg Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider