Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sića za jordanovu palicu

Peleov brazilski dres s posljednje utakmice protiv Jugoslavije prodan za vrtoglavi iznos

Dres legendarnog Pelea, u kojem je igrao posljednju utakmicu za reprezentaciju protiv Jugoslavije, prodan je na aukciji za 30 tisuća eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dres koj je Pelé nosio na svojoj zadnjoj utakmici s brazilskom reprezentacijom prodan je za 30.000 eura na aukciji sportskih predmeta koja je u četvrtak organizirana u Torinu.

gol expired Ružne scene na Parku prinčeva: Neymar jednim potezom izazvao bijes i ogorčenje navijača divider

Dres legendarnog Brazilca s brojem deset Pele je nosio na prijateljskoj utakmici Brazil - Jugoslavija koja je igrana u srpnju 1971. na Maracani u Rio de Janeiru, što je bio njegov zadnji reprezentativni nastup.

Među drugim sportskim predmetima na aukciji za 25.000 eura prodan je žuti dres koji je nosio Fausto Coppi na Tour de Franceu 1952. kada je drugi put pobijedio na toj utrci.

gol expired Žele ga najveći europski klubovi, no on je već izabrao gdje nastavlja: Već u siječnju seli se u Bundesligu? divider

Plavi dres Juventusa koji je nosio Luciano Spinosi u finalu Kupa velesajamskih gradova 1971. prodan je za 9.400 eura, nešto više nego dres broj 10 Diega Maradone iz Napolija u sezoni 1989./1990. (7500 eura).

Također je i bejzbolska palica koju je koristio Michael Jordan u svom kratkom bavljenju bejzbolom prodana za 425 eura.

gol expired Osvoji ulaznice za Dinamo – Manchester City divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider