Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatne scene

Glumio Cantonu i Cro Copa: Evra high-kickom udario navijača i ušao u povijest

Patrice Evra ''proslavio'' se potezom prije utakmice Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Patrice Evra, 36-godšnji bek Olympique Marseillea, zaradio je vrlo glupo isključenje uoči utakmice Europske lige protiv Guimaraesa.

Prije utakmice došlo je do svađe između igrača i navijača Marseillea, a Evra je reagirao high-kickom prema jednom navijaču. Sudac je isključio iskusnog francuskog beka koji je postao prvi igrač u povijesti Europske lige koji je isključen prije utakmice.

''Patrice je iskusan igrač i ne smije reagirati na uvrede koje su bile nevjerojatne s obzirom da su došle od naših navijača'', rekao je trener Marseillea Rudi Garcia. Evra je zadnji put bio isključen još davne 2005. godine dok je bio igrač Monaca.

Evra je ovim potezom mnoge podsjetio na legendarnog francuskog napadača Erica Cantonu i njegovo poznato udaranje navijača nogom u glavu, za što je zaradio osam mjeseci suspenzije.

Marseille je dobio jedan crveni karton i u utakmici – u 87. minuti isključen je Boubacar Kamara. Guimaraes je slavio s 1:0 i probio se na treće mjesto s četiri boda, dok je Marseille drugi sa šest.

Mogao bi to biti i kraj Evre u Marseilleu. Sumnjamo kako će mu vatreni navijači s juga Francuske oprostiti napad na jednog od njih, ma što se dogodilo prije udarca...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider