Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
živi za hajduk

Ovo je hajdukovac Sandro, saznali smo za priču koja stoji iza ove tužne fotografije

Sandro je veliki navijač Hajduka, ali nije uspio ostvariti svoje snove na svojem prvom gostovanju.

Hajduk je jučer teže od očekivanog pobijedio trećeligaša Primorac s 1:2 i plasirao se u osminu finala Kupa, no to je za priču koja slijedi najmanje bitno.

Hajduk je igrao u Biogradu na Moru, mjestu brojnih navijača Hajduka, koji su u velikom broju sa svih strana Dalmacije pohitali na stadion.

Svoje prvo gostovanje odradio je i maleni navijač Sandro, kojega je nakon utakmice fotografirao službeni fotograf Hajduka. Sandro je na fotografiji vidno tužan, svi su se vjerojatno pitali zbog čega je tužan, ipak je Hajduk pobijedio i prošao dalje, a mi smo se potrudili da saznamo priču koja stoji iza hit fotografije objavljene na Hajdukovim službenim stranicama.

gol expired Inter se vratio na vrh Serie A: Ivan Perišić zabio, Brozović opet dominirao veznim redom divider

Nakon utakmice stotine dječaka i djevojčica uletjelo je u teren kako bi uhvatili koji selfie s igračima Hajduka, igrači su morali poskidati svu opremu sa sebe kako bi razveselili okupljene, Marko Livaja se fotografirao čak 45 minuta nakon utakmice... Među onima koji su uletjeli u teren bio je i Sandro, dječak s početka priče.

Sandro je mislio da će doći do dresa Filipa Krovinovića, Lovre Kalinića ili Emira Sahitija, koji su mu najdraži igrači Hajduka, nije se uspio probiti pored starijih gledatelja i dresovi spomenutih nogometaša završili su u rukama drugih navijača, a njegovi snovi su se u sekundi ugasili, nadamo se samo nakratko. U tom trenutku je tužan prišao svojem ocu i tu je nastala fotografija za koju vjerujemo da će doći i do igrača Hajduka.

Kontaktirali smo njegovog oca Marijana, koji nam je otkrio da je Sandro veliki navijač Hajduka. Od rođenja je član Hajduka, a ima i pretplatu za utakmice Bijelih.

gol expired Kakav stroj od kluba: Ajax zadnjih tjedana daje više od 5 pogodaka po utakmici divider

Prva domaća utakmica bila mu je protiv Lokomotive u veljači 2019. godine, a onda je njegova ljubav prema Hajduku postala beskrajna. Želi ići na svaku utakmicu Hajduka, a kako mu otac radi u Vukovaru, onda mora posebno namještati slobodne vikende kako bi vodio Sandra na Poljud. Sandru vikend bez utakmice Hajduka jednostavno nije vikend.

Otac mu je nedavno kupio dres od Marka Livaje, koji je Sandru dobar igrač, ali ipak su mu nešto draži Krovinović, Kalinić i Sahiti. Rekao je ocu da nije to pravi dres jer ga igrač nije nosio i nije s utakmice Hajduka.

Sandro redovno posjećuje dječju tribinu poljudske ljepotice, a nadamo se da će ova priča imati ipak sretan završetak i možda se već protiv Lokomotive u nedjelju dogodi čudo za Sandra. Sve je na Hajduku...

Par sati nakon objave ovog članka priča je sretno završila. Javio nam se igrač Hajduka Emir Sahiti, a nastavak možete pročitati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider