Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bio je na izlaznim vratima

Ovako se bori za voljeni klub: Najveći talent Hajduka objavio fotografiju koja puno otkriva

Veliki talent Hajduka još jednom je pokazao klasu i odigrao možda svoju najbolju utakmicu za seniorski sastav Bijelih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u sklopu 11. kola HNL-a odigrao 1:1 protiv opasnog Osijeka na Poljudu. Bijeli su loše izgledali u prvom dijelu, Osijek se jako dobro postavio, no u drugom poluvremenu sasvim drugačija priča.

Boro Primorac na poluvremenu je igračima prenio taktičke zamisli i Hajduk je odmah bolje izgledao. David Čolina je prekrasnim golom zabio za 1:1, a to je na kraju bio konačan rezultat utakmice, iako je Hajduk mogao do sva tri boda, no Jradi je promašio penal, Ivušić mu je obranio u zadnjoj sekundi.

gol expired Daliću otpao Lovren: Izbornik otkrio tko će braniti umjesto Livakovića, a istaknuo je stopera koji će debitirati divider

Najbolji igrač Hajduka u tom susretu bio je mladi 21-godišnji Darko Nejašmić. Veliki talent Hajduka još jednom je pokazao klasu i odigrao možda svoju najbolju utakmicu za seniorski sastav Bijelih.

Nejašmić je lijepo kombinirao, presijecao je napade Osijeka, a čak je ispucao loptu s crte gola Hajduka, da nije bio tu, Osijek bi sigurno zabio.

Da je bilo gledatelja na Poljudu mladi Splićanin sigurno bi nekoliko puta pobrao ovacije navijača Hajduka zbog svoje sjajne izvedbe, bio je po cijelom terenu, a vrlo dobre igre u U-21 reprezentaciji preslikao je i u dresu Hajduka.

gol expired Legendarni MMA borac sam sebi spasio život: Dobio srčani i odvezao se u bolnicu divider

Koliko Nejašmiću znači Hajduk pokazao je to objavom na Instagramu. Veznjak s Poljuda objavio je sliku dresa u kojem je igrao protiv Osijeka i pokazao kako se treba boriti za voljeni klub. Uprljani dres blatom s poljudskog terena Nejašmiću puno znači jer je i sam svjestan kakvu je utakmicu odigrao, a ostati će mu sigurno za uspomenu.

Najveći talent, a skoro otišao kod susjeda

Nejašmić je kod Tudora ispao iz sastava. Umjesto njega je igrao Hamza Barry koji nije htio potpisati novi ugovor i bilo je jasno da odlazi, no Tudor mu je vjerovao, a Nejašmić je dobivao par minuta po utakmici. Mladi hrvatski veznjak igrao je u početnom sastavu kod Oreščanina i Burića, ali Tudor je procijenio da mu ne treba. Zbog toga u medijima su se pojavile priče da odlazi u slovensku Olimpiju, što bi za Bijele bio veliki gubitak, no srećom za navijače Hajduka, ostao je na Poljudu.

Nejašmić je budućnost Hajdukovog veznog reda, a ako nastavi sa sjanim igrama ni europski velikani neće mu moći odoljeti, a Hajduk bi mogao jako dobro zaraditi na budućem veznjaku hrvatske reprezentacije.

Darko Nejašmić prema Transfermarktu vrijedi 1,6 milijuna eura, a u prosincu prošle godine vrijedio je dva milijuna eura, no cijena mu je pala zbog Tudorove odluke da sjedi na klupi, dok je igrao nogometaš koji je otišao besplatno iz Splita.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider