Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiva taktika

Otkrivena tajna mišićave zvijezde: Mažu ga uljem za bebe

Adama Traore ima zanimljivu taktiku kako spriječiti novu ozljedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najbržih nogometaša današnjice Adama Traore prava je noćna mora za braniče. Ovaj 24-godišnji krilni igrač Wolverhamptona, koji je je na Otok stigao iz Barcelone, munjevito se zaletava prema golu, a njegov način igre stajao ga je ozljede – ramena.

gol expired Ono kad trčiš u vjeri da će ti Cristiano dodati: Viralna reakcija Higuaina nakon što je presprintao pola terena divider

Protivnički braniči gotovo ga jedino mogu zaustaviti povlačeći ga za ruku, što je i dovelo do ozljede koja ga je malo zaustavila u sjajnoj sezoni iza njega. Zbog toga su se u Wolvesima sjetili posebne taktike kojom će svom igraču pomoći da izbjegne novu ozljedu.

Kada je god moguće rijekom utakmice, najčešće u kratkim pauzama za uzimanje tekućine, Traoreu na klupi ruke mažu uljem za bebe.

''Na tako nešto smo se morali odlučiti kako bismo ga zaštitili'', rekao je izvor iz kluba britanskim medijima.

''Braniči ga stalno povlače za ruku jer ga jedino tako mogu zaustaviti. Zbog toga mu je znalo izletjeti rame tijekom utakmica. Mazanjem ruku onemogućavamo protivnicima takva povlačenja.''

Traore je jedno od otkrića Premierlige ove godine. Jedno vrijeme govorilo se čak i o interesu Barcelone, gdje je i rođen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider