Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malenica spašavao

Osijek i Dinamo remizirali, Rijeka sama na vrhu HNL-a

Utakmicom u Gradskom vrtu zaključeno je treće kolo Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici trećeg kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek i Dinamo su u Gradskom vrtu odigrali 1:1.

Osječanima ide sjajno u kvalifikacijama za Europsku ligu, ali u prvenstvu još ne znaju za pobjedu jer su i treće kolo završili s podjelom bodova i identičnim rezultatom (1:1).

Trener Zoran Zekić izostavio je čak devet igrača u odnosu na grandiozni trijumf kod PSV-a u Eindhovenu, sastav je ispremiješao i njegov kolega na klupi Modrih Mario Cvitanović (nisu nastupili Soudani, Benković...) te je završilo s najpravednijim ishodom.

U 18. minuti Osječani su poveli pogotkom Alena Grgića kojem je asistirao Aljoša Vojnović, a Dinamo je izjednačio u 39. minuti zahvaljujući preciznom udarcu Nikole Mora s 20 metara.

Mogao je Dinamo do pobjede u posljednjim trenucima, ali je osječki vratar Marko Malenica obranio pokušaj Juniora Fernandesa i sačuvao remi svojoj momčadi.

Jedne i druge sad očekuje europski ispit - Osijeku na noge stiže PSV dok će Dinamo u Norvešku kod Oddsa braniti 2:1 iz prve utakmice odigrane na Maksimiru.

Nakon toga, iduće nedjelje, čekaju nas dva vrlo zanimljiva okršaja u sklopu četvrtog kola HNL-a: Dinamo - Hajduk i Osijek - Rijeka.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider