Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najveća nagrada tribinama

Olmo na povratku nije htio potvrditi da ostaje, ali navijači mogu slaviti

Ostaje li Dani Olmo u Dinamu, pitanje je koje muči navijače kao i skupina na ždrijebu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak igrat će Ligu prvaka nakon tri godine kada je tamo posljednji put igrao zagrebački Dinamo. Iako su svi već napravili račun za Ligu prvaka, Norvežani su dugo držali u strahu Dinamove navijače. Sve do one golčine Amera Gojaka, vrijedne velikih 25 milijuna eura.

S tolikim novcem Modri niti ne trebaju prodavati najbolje igrače, no najveća zvijezda, najbolji igrač tek treba javno potvrditi da ostaje. Dani Olmo ja na povratku u Zagreb bio tajnovit, rekao je samo da mu je san igrati Ligu prvaka, ali i znakovito dodao:

''Zašto ne i Dinamom?''

Dinamo može teško nastradati, ali i proći sjajno: Skupina iz snova završava sa Zvezdom Milan Stjelja iz Trondheima nakon ulaska Dinama u LP (Foto: GOL.hr)

To je bilo sve od njega, ali je zato Izet Hajrović putem Instagrama obradovao navijače poručivši ''da ga je nagovorio'' i da ostaje u Dinamu.

Podsjetimo, Olmo i njegov otac tražili su inozemni angažman ovog ljeta, uostalom baš kao i Dinamo koji je htio zaraditi u najvećem transferu kluba u povijesti. Službene ponude koje su dolazile kretale su se u ciframa iznad 20-ak milijuna eura što nije zadovoljilo čelnika kluba.

Ždrijeb Lige prvaka (Foto: AFP) Dinamo u raju: Stižu milijuni, a ždrijeb će sigurno biti spektakularan divider

Olmov otac je pak tražio klub koji će, po njegovim riječima, biti sličan Dinamu što bi značilo da Dani ima mjesto u prvih 11 te nove momčadi. Jasno, želje Dinama i obitelji se nisu poklopile i takav klub koji će zadovoljiti obje strane nije se javio.

U novom ugovoru čeka ga godišnja plaća od preko milijun eura, neki tvrde čak i blizu dva, a to je sigurno nešto što će obitelj Olmo uvjeriti da je novi ugovor s Dinamom najbolje rješenje za sve.

Zato će najvjerojatnije Olmo ispuniti san o igranju Lige prvaka baš u Dinamu te možda već ove zime napustiti Maksimir. Liga prvaka je veliki izlog u kojem će se Olmo, sigurni smo, još jednom dokazati onim klubovima koji mogu zadovoljiti Dinamove apetite, a to su cifre blizu 40 milijuna eura.

Što može Dinamo u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider