Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žao mu je, ali...

Oglasio se i napadnuti nogometaš Rijeke: ''To su laži, nadam se da će Grezda potražiti pomoć stručnjaka''

Ne smiruju se reakcije na incident nakon utakmice Rijeke i Osijeka u polufinalu Kupa, a oko cijelog slučaja oglasio se i Antonio Mirko Čolak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač Rijeke Antonio Čolak našao se u sukobu s igračem Osijeka Erosom Grezdom. Nakon toga, Čolak je optužen da je Grezdu vrijeđao na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

''Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta, jer s Grezdom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore što se dogodilo, pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom'', izjavio je Čolak, a prenosi Novi list.

gol expired Pojavila se snimka sramotnog incidenta: Evo kako je Grezda udario igrača Rijeke divider

Nogometaš Rijeke oprostio je Grezdi, ali i savjetovao mu da potraži pomoć.

''Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka, jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji, jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.''

Zbog svega ovoga Grezdi prijeti poprilično duga suspenzija Hrvatskog nogometnog saveza.

gol expired Grezda otkrio svoju stranu priče o ''šaci u glavu'' Čolaka: Opisao što se sve događalo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider