Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
iznijela svoju stranu

Dok Icardi ''plače'' i ne želi se vratiti nogometu, oglasila se Argentinka i otkrila kako je počela afera

Eugenia Suarez oglasila se na svojem profilu na Instagramu o aferi s nogometašem PSG-a Maurom Icardijem.

Sapunica o možebitnom prekidu najpoznatijeg nogometnog para, Maura i Wande Icardi, dobila je novi nastavak. Sada se oglasila i argentinska glumica Eugenia Suarez, koja je imala navodnu aferu s napadačem PSG-a.

Tako je Suarez na svojem Instagram profilu objavila nekoliko priča u kojima je otkrila više detalja o romansi koja je okupirala naslovnice svih sportskih medija diljem Europe.

gol expired Proročanstvo Real Madrida oko Maura Icardija se ostvarilo divider

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni", rekla je glumica koja je potvrdila glasine o aferi, ali isto tako odbacila krivnju za propast njihove obitelji.

"Samo ja plaćam troškove njihova održavanja imidža sretne obitelji, a ne čovjek koji je pogriješio, koji je bio iracionalan".

Optužila je tako one koji su je ismijavali, a da nisu ni znali njezinu stranu priče.

gol expired Novi detalji: Wanda unajmila istražitelja, hakirala mu telefon i razotkrila ga, Icardi neutješno plače i ne trenira divider

"Čini se da je za ovo društvo vjerodostojnije da sam ja krivac, a ne žrtva", rekla ja.

"Ovo činim za sebe, za druge žene koje su se uvijek iskorištavale i osuđivale. Ja sam žena koja se bori za svoje pravo na život bez predrasuda", zaključila je argentinska glumica, a čini se kako na odgovor Wande nećemo dugo čekati.

Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) PSG pustio Icardija da riješi obiteljsku dramu s najpoznatijom agenticom, sapunica okupirala naslovnice divider

Podsjetimo, prije nekoliko dana Wanda je otkrila kako je poslije sumnje da je Mauro vara odlučila iznajmiti privatnog istražitelja kako bi ga pratio. Kad je od njega dobila potvrdu sumnje, hakirala mu je telefon i u njemu pronašla kompromitirajuće poruke sa Suarez.

Kad ga je Wanda suočila s istinom, Icardi navodno nije zanijekao dopisivanje s glumicom, ali je svojoj, uskoro bivšoj supruzi rekao kako je sve stalo na flertu te kako se nikad nisu našli.

No čini se da mu Wanda to nije oprostila te je iselila iz zajedničkog stana u Parizu. Icardi od tada danima objavljuje fotografije na društvenim mrežama preko kojih moli suprugu za oprost, a navodno je PSG-u najavio kako se ne misli vratiti u Pariz bez svoje žene.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider