Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet gori

Neymar stigao s ogromnim zvučnikom na finale, otišao u suzama: Sprdaju ga nemilosrdno

Neymar se dobro pripremio za moguću proslavu, ali morat će čekati sljedeću sezonu.

PSG nije u svome prvom finalu Lige prvaka uspio doći do titule. Nakon onog preokreta protiv Atalante u četvrtfinalu mislili su da će otići do kraja, ali Bayern je jednostavno bio prejak, čak i za ovako zvjezdanu momčad pariškog kluba.

Nekako je najviše shrvano nakon utakmice izgledao Neymar iako je već osvojio Ligu prvaka s Barcelonom prije pet godina. Potekle su suze, nema tko ga nije tješio, od Davida Alabe, preko PSG-ova predsjednika do trenera Tuchela. Njegov prolazak pokraj pehara Lige prvaka koji je ''podragao'' u prolazu zabilježili su fotoreporteri desecima fotografija. Neymar je plakao i plakao.

gol expired On je pobjednik godine: Odigrao 10 utakmica i osvojio pet trofeja s Realom i Bayernom divider

Bio je ovo drukčiji PSG, ujedinjeniji nego ikada u posljednjih desetak godina, a Neymar je bio najveći motivator i pokretač dobrog raspoloženja u svlačionici. Uistinu je vjerovao da je ovo godina u kojoj će ispuniti snove katarskih vlasnika te im napokon vratiti za uložene stotine milijuna eura.

Kamere su zabilježile Neymarov dolazak na stadion. U rukama je imao ogromni zvučnik, on je trebao puštati glazbu na slavlju u svlačionici i autobusu, no ipak ne ove godine.

Njegovi su se hejteri naslađivali, društvene mreže su nemilosrdne...

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider