Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogući daljnji problemi

Ružne scene na Parku prinčeva: Neymar jednim potezom izazvao bijes i ogorčenje navijača

Brazilac Neymar i dalje je nepopularna ličnost na Parku prinčeva, ali nije ostao dužan navijačima PSG-a koji su mu zviždali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymarov odnos s navijačima PSG-a narušen je ovog ljeta nakon što je Brazilac otvoreno tražio povratak u Barcelonu. Transfer je na kraju propao, ali 27-godišnjak je u srijedu navečer riskirao daljnji bijes navijača kada je stavio prst na usne poslije gola za 2:0 protiv Nantesa.

Bio je to Brazilčev odgovor na konstantne zvižduke s tribina tijekom utakmice. Iako je Neymar pružio jednu od svojih najboljih predstava, to nije bilo dovoljno da umiri one najogorčenije, koji su jasno pokazali svoje nezadovoljstvo Neymarom nakon ljetne transfer-sage.

Unatoč svojim naporima na terenu i nekim pokušajima pomirenja s navijačima tijekom sezone do danas, Neymar je i dalje redovito predmet zvižduka na Parku prinčeva i teško da će se to promijeniti. Čak je postao i glavna tema brojnih transparenata te grafita ispred stadiona.

Gledajući to, teško da se odnos Neymara i navijača može znatno popraviti, a to znači da je samo pitanje vremena kad će Brazilac napustiti klub.

gol expired Žele ga najveći europski klubovi, no on je već izabrao gdje nastavlja: Već u siječnju seli se u Bundesligu? divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider