Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak incidenti

Neredi na tribinama u Vinkovcima, ozlijeđeni policajac pogođen bakljom!

Tijekom finala Hrvatskog kupa došlo je do divljanja navijača s jedne i druge strane.

Igrači Dinama pobjedom su protiv Hajduka došli do novog trofeja i dvostruke krune u ovoj sezoni. Nažalost, finale Kupa nije prošlo bez incidenata iako je do same utakmice sve prošlo u najboljem redu.

Policija je jako dobro organizirala prvi službeni susret Dinama i Hajduka na neutralnom terenu nakon 42 godine. Organi reda bili su prisutni na autocestama diljem zemlje te prilazima gradu. Nikakvih incidenata nije bilo.

Nažalost, huligani iz redova navijačkih skupina došli su na svoje tijekom utakmice. Torcida je nakon spornih situacija u prvom dijelu proključala, a dio njenih pripadnika čupao je stolice i bacao na atletsku stazu.

Početkom drugog dijela utakmice krenuo je žestoki sukob s policijom koja je ušla na tribinu iza gola na kojoj je bio dio navijača Hajduka. Kada se to smirilo, opet je krenuo sukob u kojem je ozlijeđen policajac. Huligani su ga pogodili bakljom u jednoj velikoj bakljadi koja je krenula s južne tribine.

Nakon toga je zaiskrilo i na tribini s BBB-ima koji su također potrgali nekoliko stolica i ubacili nekoliko baklji na teren.

Tko je po vama odlučio finale Kupa?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider