Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"šanse su 50-50"

Bjelica otkrio što treba popraviti za Šahtar; Dani Olmo: "Svaki nogometaš sanja takvu utakmicu"

Mlada zvijezda i trener Dinama najavili su bitan susret Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na press-konferenciji uoči utakmice grupne faze Lige prvaka između Dinama i Šahtara gostovali su Nenad Bjelica i Dani Olmo.

"Drago mi je da vas vidim u ovako velikom broju, a ne kao protiv Osijeka. Očito je opet neka povijesna utakmica na redu", našalio se Bjelica na početku.

"Šalu na stranu, nadam se da ćemo pružiti jednako dobru partiju kao u Harkivu i protiv Atalante. Dečki su svježi, motivirani i žele uživati u utakmici", rekao je Bjelica, koji smatra da su šanse podjednake.

Nenad Bjelica (Photo: Filip Kos/PIXSELL) Ovo je dokaz da Europa konačno ozbiljno shvaća Modre: Bjelica može napraviti što nikome nije uspjelo divider

"Šanse su 50-50, Šahtar ima više iskustva u ovakvim utakmicama, ali nadam se da će naša želja i dobra atmosfera prevagnuti", rekao je i otkrio gdje očekuje napredak.

"Htio bih da imamo malo više koncentracije u obrani. Šahtar je vrhunska momčad koja jednim potezom može riješiti utakmicu. Protiv takvih morate biti 100 posto koncentrirani, a mi to nismo bili, nadamo se da ćemo podići koncentraciju", rekao je.

gol expired Šahtarov trener najavio ofenzivu na Maksimiru: Istaknuo faktore potrebne za rušenje Dinama divider

Utakmicu je najavio i Dani Olmo.

"Atmosfera je super, dobro smo se pripremali. Utakmica je za povijest, svaki nogometaš sanja takvu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe za uspjeh", rekao je mladi španjolski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider