Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mučne scene

VIDEO Poljski huligani koji su bježali po Dubravi napravili kaos: Cipelarili na podu engleskog policajca

Leicester je svladao Legiju s 3:1 u Europskoj ligi i tako ih "bacio" na posljednje mjesto grupe C.

Porazom na gostovanju kod Leicestera u susretu 5. kola Europske lige nastavlja se kalvarija za nogometaše varšavske Legije, koji za pobjedu, ne računajući Kup susret protiv slabašnog drugoligaša, ne znaju već dva mjeseca.

Ovo im je treći uzastopni poraz u Europi, s kojim su pali na posljednje mjesto skupine C, a za "šećer na kraju" pobrinuli su se već opjevani huligani, koji su ponovno priredili kaos na tribinama.

Sukobili su se tako s policijom, a posebno su na zub uzeli jednog policajca kojeg su udarcem u leđa srušili na pod. Nesretni policajac je izgubio ravnotežu i krenuo teturati po tribini, ali poljski huligani nisu stali na tome.

Nekoliko su ga puta udarali po glavi i leđima, ali srećom, ubrzo se sve smirilo.

Napad poljskih huligana na policajca možete vidjeti OVDJE.

Iako su pali na posljednje mjesto skupine, nogometaši Legije još uvijek mogu izboriti "europsko proljeće". Zaostaju samo dva boda za vodećim Leicesterom i jedan za drugoplasiranim Spartakom, koji dočekuju na svojem terenu u posljednjem kolu Europske lige.

Završe li pak na trećem mjestu, čeka ih proljeće u Konferencijskoj ligi, ali u tome će imati itekako snažnu konkurenciju - Napoli, Leicester, Spartak...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider