Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će vatreno

Pogledajte kako Poljud izgleda dan prije utakmice s Rusijom: Sprema se sjajna koreografija

Utakmicu Hrvatska - Rusija možete izravno pratiti od 15 sati na Novoj TV i portalu gol.hr.

Sutra od 15 sati nogometaši Hrvatske i Rusije na Poljudu igraju ključnu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar, a pripreme za sutrašnji spektakl su u punom jeku.

Dok hrvatski nogometni reprezentativci odrađuju posljednji trening na glavnom terenu poljudskog stadiona, na tribinama se već mogu primijetiti brojni transparenti, ali i koreografija.

Tako je navijačka udruga Mi Hrvati na svom Facebooku profilu podijelila nekoliko fotografija na kojim se može vidjeti da su ozbiljno prionuli ukrašavanju stadiona za sutrašnju utakmicu.

Uz korteo prije utakmice koji kreće sa splitske rive, priprema se i velika koreografija kako bi Poljud zasjao u punom sjaju za važnu utakmicu protiv Rusije.

gol expired Izbornik Dalić najavio okršaj s Rusijom: "Svi su u formi, neću pogriješiti koga god stavim u momčad" divider

S tri boda hrvatska nogometna reprezentacija osigurala bi izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar, a s osvojenim bodom imala bi status domaćina u dodatnim, nikad težim, kvalifikacijama.

U slučaju poraza situacija bi bila kudikamo teža...

Prijenos utakmice Hrvatska - Rusija možete gledati ove nedjelje već iza 14 sati kada počinje naša specijalna emisija, a utakmice kreće od 15 sati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider