Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte fotografije

Navijači Gorice ometali Marka Livaju pri izvođenju slobodnog udarca

Hajduk je pobijedio Goricu 1:0 u 13. kolu Supersport HNL-a, jedini strijelac na susretu Marko Livaja u 52. minuti promašio je penal. No, navijači Gorice su ga provocirali cijelu utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Hajduka Marko Livaja donio je Bilima minimalnih 1:0 protiv Gorice debelo u sudačkoj nadoknadi 13. kola Supersport HNL-a, međutim naradio se za ta tri boda.

Uoči dramatičnog gola odluke u 98. minuti golman domaćih Ivan Banić obranio mu je penal, no čini se kako je imao malu pomoć svojih navijača, koji su kroz susret pokušali isprovocirati najboljeg igrača Bilih laserom s tribina.

gol expired Manji incident poslije utakmice Gorica - Hajduk, privedeno nekoliko osoba divider

Naime, dok se Livaja pripremao izvesti slobodan udarac u prvom poluvremenu, gorički navijači pokušali su ga omesti laserom. Njihova taktika dobro je izdržala do sudačke nadoknade, međutim tad ih je stigla kazna u vidu pobjedničkog gola Marka LIvaje u sučevom vremenu.

"Ova dva kola nas je malo sreća pomazila. Zabili smo  u zadnjim minutama, tako i protiv Gorice, iako smo imali penal koji sam ja promašio. Mislim da smo bili bolja momčad tijekom cijele utakmice i da su nas na koncu naš trud i želja za pobjedom nagradili", rekao je Livaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider