Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika utakmica

Maksimir će gorjeti: Planule ulaznice za Šahtar!

Navijači Dinama već su dva sata prije početka prodaje ulaznica za ključni dvoboj Lige prvaka protiv Šahtara napravili veliki red za kupnju ulaznice.

Maksimir će u srijedu od 21 sat biti krcat i oko 30-ak tisuća navijača će gorjeti od želje da Dinamo osvoji tri boda i vjerojatno se plasira u osminu finala Lige prvaka. U srijedu u Zagreb stiže Šahtar, a danas su u prodaju od 11 sati puštene ulaznice za taj ključni dvoboj. Do 17 sati prodane su ulaznice za sve tribine osim za Sjever gore.

gol expired Dinamo pobjedom protiv Šahtara na Maksimiru gotovo sigurno osigurava osminu finala Lige prvaka! divider

Čak dva sata prije početka prodaje ulaznica stvorio se poduži red za kupnju vrijednog papirića s kojim će mnogima možda svjedočiti ispisivanju povijesti. Navijači su u dobrom raspoloženju mirno čekali u redu, a svakom minutom red se sve više povećavao. Ne treba ni sumnjati da će ulaznice planuti u roku nekoliko sati.

Kelvin Gastelum (Screenshot) Imamo novog varalicu na vaganju za spektakularni UFC 244! Magično skinuo pola kilograma divider

Uprava Dinama u komunikaciji je s ukrajinskom policijom, te još uvijek čega konačnu odluku navijača Šahtara na pitanje stižu li u Zagreb ili ne. Ukoliko se ne odluče na taj put, južna tribina mogla bi biti otvorena za Dinamove navijače. Odluka se očekuje u ponedjeljak.

Ulaznice za sjevernu tribinu u pretprodaji koštaju 120 kuna (i gornji i donji dio), istok i zapad gore su po 200 kuna, dok je cijena za zapad dolje 300 kuna. Cijene će rasti na dan utakmice, ako do tada bude još bilo ulaznica. Sjever će biti 150, istok i zapad gore po 250, a zapad dolje 400 kuna.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldova majka oplela po FIFA-i: "To je mafija. Da moj sin nije Portugalac, imao bi više Zlatnih lopti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider