Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to nam nije nedostajalo

Krvavi povratak nogometu: Napadnut Benficin autobus, srpski nogometaš u bolnici

Već u prvoj utakmici nakon povratka na travnjak igrači Benfice osjetili su bijes vlastitih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon propuštene prilike da pobjegnu najvećem rivalu Portu na dva boda prednosti u utrci za naslov prvaka nogometaši Benfice već su u prvoj utakmici nakon povratka na travnjak osjetili bijes vlastitih navijača.

Nakon što je u srijedu poražen Porto, Benfica je s pobjedom protiv Tondele, momčadi iz donjeg doma prvenstvene ljestvice, mogla otići na +2 devet kola prije kraja. No remi bez pogodaka ostavio je igrače, ali i navijače ljutitima. Potonji su svoj bijes iskalili na autobusu domaće momčadi.

gol expired Posljednji čovjek koji je pobijedio Tysona ima potpuno drugačiji život: ''To je veća borba od one o kojoj govorite'' divider

S obzirom da je susret odigran bez navijača, oni su svoje ljubimce pratili u okolnim kafićima, a nakon razočaravajućeg rezultata dobar se dio njih okupio oko stadiona. Kada je autobus pun nogometaša Benfice napustio parkiralište, frustrirani navijači sasuli su po njemu kamenje.

Dvojica nogometaša završila su u bolnici s lakšim ozljedama, a riječ je o srbijanskom reprezentativcu Andriji Živkoviću i Nijemcu Julianu Wieglu.

gol expired Toni Kukoč otkrio najveću neistinu vezanu za njega u dokumentarcu 'The Last Dance', ali i o Jordanu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider