Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenula Bundesliga

Nagelsmannov Bayern kiksao na teškom gostovanju na startu Bundeslige, Dalićev kandidat igrao do 82. minute za Bavarce

Borussia Monchegladbach uzela je bodove aktualnom prvaku Bayernu u 1. kolu Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši minhenskog Bayerna predvođeni novim trenerom Julianom Nagelsmannov nisu uspjeli pobijediti na startu Bundeslige, Borussia Monchegladbach uspjela je izvući 1:1 i otkinula prve bodove Bavarcima i njihovom novom šefu.

Njemački Hrvat Josip Stanišić dobio je prliku od prve minute u novoj sezoni poslije ozljede Benjamina Pavarda i igrao je do 82. minute kad ga je zamijenio Sarr.

Domaća momčad je povela u 10. minuti, a strijelac je bio francuski napadač Alassane Plea. U 42. minuti je izjednačio najbolji strijelac Bayerna Robert Lewandowski, koji je prošle godine postigao čak 41 pogodak u njemačkom prvenstvu.

Debitirao Nagelsmann

Bio je to debi novog Bayernovog trenera Juliana Nagelsmanna u službenim utakmicama koji neće posebno pamtiti, iako je njegova momčad uputila čak 20 udaraca, od toga 10 unutar okvira vrata, ali samo je jedan završio u mreži. Bayernu je to bilo dovoljno samo za bod na startu sezone u kojoj će pokušati po deseti put zaredom osvojiti Bundesligu.

U preostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Arminia - Freiburg, Augsburg - Hoffenheim, Stuttgart - Gruether Fuerth, Union Berlin - Bayer Leverkusen, Wolfsburg - Bochum (sve u subotu od 15.30 sati), Borussia Dortmund - Eintracht (18.30), Mainz - RB Leipzig (nedjelja, 15.30), Koeln - Hertha (nedjelja, 17.30).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider