Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zlatan neće otići

Mourinho ''zavezao'' Ibru i stopirao odlazak: Od Messija neće biti ništa

Menadžer Manchester United Jose Mourinho bio je vrlo jasan povodom nedavnih glasina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Počelo se ovih dana pričati o odlasku Zlatana Ibrahimovića iz Manchestera već nakon jedne sezone. U isto vrijeme, dio je katalonskih medija počeo špekulirati o transferu svih transfera, onom u kojem bi Leo Messi uz pomoć bogatog sponzora stigao na Old Trafford.

Zato se s nestrpljenjem čekala press konferencija Josea Mourinha uoči sutrašnje utakmice Europske lige protiv Feyenoorda na kojoj je on potvrdio kako će United aktivirati opciju dodatne godine na ugovoru s Ibrom.

''Zlatanova je situacija jednostavna. On ima godinu + godinu ugovor s klubom i mi ćemo aktivirati tu opciju. On je sretan, predan i uživa u svom životu kao igrač Uniteda. Ovo je vjerojatno njegov posljednji veliki izazov u karijeri i zato je za njega perfektno da ostane s nama još 18 mjeseci nakon čega može sam odlučiti o svojoj budućnosti.''

Ova Mourinha izjava jasno daje do znanja Ibri da on nije taj koji ima kontrolu što se tiče nastavka karijere. Vidjet ćemo uskoro je li i njemu ovakva opcija prvi izbor.

Pitali su Josea Mourinha što misli i o glasinama kako bi uskoro na Old Trafford mogao stići Leo Messi. I tu ej Portugalac bio vrlo jasan.

''S Messijem je svake sezone ista priča. Uvijek se priča da odlazi, ali nikad ne ode. Nadam se da nikad i neće jer on pripada Barceloni kao što i Barcelona pripada njemu. Što se tiče Man Uniteda, sigurno neće doći'', poručio je Mou.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider