Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treća sreća za josea

Hladna osveta: Mourinho uništio Chelseajeve navijače

Jose Mourinho dočekao je dan u kojem je zapaprio svom bivšem klubu Chelseaju, čiji su ga navijači prozvali izdajicom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 0:4 u svom prvom i 0:1 u svom drugom povratku na Stamford Bridge kao menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho dočekao je dan osvete. Njegov United slavio je protiv Chelseaja s 2:0 u sklopu 33. kola engleske Premierlige, te na taj način zakomplicirao utrku za prvaka.

Navijači Chelseaja zamjerili su Mourinhu što je preuzeo klupu Uniteda, nakon što je prethodno osvojio tri naslova engleskog prvaka s Chelseajem, pa su ga tijekom prva dva gostovanja na Stamford Bridgeu vrijeđali. U ožujku su mu, u susretu FA Cupa, dovikivali "odj... Mourinho", na što im je on odgovorio pokazivanjem tri prsta u znak tri osvojena prvenstva.

Na Uskrs je Mourinho dočekao svoju osvetu, kako prema Chelseaju, tako i prema njegovim navijačima. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka najprije je pozdravio Unitedove navijače, a onda je prije odlaska u tunel bacio pogled prema gostujućim navijačima i pritom prstom pokazivao na logo Manchester Uniteda.

Unatoč pobjedi, njegov United i dalje zaostaje velikih 15 bodova za liderom Chelseajem. No osveta je Mourinhu zasigurno bila vrlo, vrlo slatka...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider