Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liječnici nemoćni

Misteriozna ozljeda Andreja Kramarića: ''Pitanje je kada ću uopće moći trenirati''

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić proživljava teške trenutke zbog ozljede koljena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda kreće Bundesliga, točnije već danas utakmicom Bayern – Hertha, svojevrsnim derbijem hrvatskih trenera, Nike Kovača i Ante Čovića. Jedan od najpoznatijih Hrvata u njemačkom prvenstvu je Andrej Kramarić, no on neće krenuti u sezonu.

Kako stvari zasad stoje, Kramarić neće biti spreman niti za dvije utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Euro koje su na rasporedu 6. i 9. rujna (gostovanja u Slovačkoj i Azerbajdžanu). Razlog je otečeno i bolno koljeno.

''Pitanje je kad ću uopće moći trenirati. Nema pomaka. Ništa se novo nije dogodilo. Još uvijek nisam odradio niti jedan trening'', rekao je Krama za Sportske novosti.

Niko Kovač i Ivan Perišić (Foto: AFP) Kovač postavio cilj uoči starta Bundeslige: Perišić ne može debitirati zbog kazne divider

Kramarićeva ozljeda je pravi misterij jer pregledi u Njemačkoj su pokazali kako oštećenja nema. Kako pišu SN, posjetio je i srpskog stručnjaka Milutinovića koji je liječio brojne hrvatske nogometaše. No pomaka nema i Kramarić mora primati injekcije.

''Bio bi golem rizik da sad zaigra, bit će dobro ako bude spreman za listopad'', otkrio je SN-u njegov otac Josip.

Misteriozna ozljeda očekivano je zabrinula sve oko Andreja, jer liječnici ne mogu otkriti o čemu se radi. Nije jasno kojim putem oporavka krenuti, a forsiranjem bi se situacija s koljenom mogla dodatno pogoršati.

Izbornik Zlatko Dalić trebao bi za napad imati na raspolaganju Antu Rebića te Brunu Petkovića, a nadamo se kako ćemo Andreja vidjeti u reprezentativnom dresu već u listopadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider