Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Krivo sam interpretiran"

Naslađivao se Koemanovu otkazu pa požalio: Miralem Pjanić objavio novu poruku na Instagramu

Pjanić je trenutačno na posudbi u Bešiktašu jer mu Koeman nije dao šansu u prvom sastavu Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlasku Ronalda Koemana s Barcelonine klupe najviše se obradovao Miralem Pjanić, koji je na svojem profilu na Instagramu objavio priču u kojoj se brutalno naslađuje njegovu otkazu.

"Znaj kada treba pustiti govna da odu", kratko je napisao Pjanić u poruci upućenoj nizozemskom treneru koji mu nije dao šansu u prvom sastavu. No nakon početnog ushićenja, prevladao je razum, bosanskohercegovački reprezentativac požalio je svoje riječi.

Objavio je tako na svojem Instagramu novu priču, u kojoj je kazao da su njegove riječi pogrešno interpretirane.

"U svijetu gdje su naše oči prilijepljene za ekran, lako je nekoga pogrešno citirati i staviti njegove riječi izvan konteksta. Kroz svoju karijeru nikada nisam namjerno, indirektno ili direktno, namjeravao nekoga uvrijediti. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga", napisao je Pjanić pa dodao kako nizozemskom treneru želi sve najbolje u karijeri.

"Tako da namjeravam to nastaviti raditi na sve moguće načine. Ronaldu Koemanu želim sve najbolje u njegovoj budućnosti. Ja ću biti fokusiran na to da dam sve od sebe za svoju momčad", zaključio je bosanskohercegovački reprezentativac, koji je početkom rujna otišao na posudbu u turski Bešiktaš jer Koeman nije ozbiljno računao na njega.

 

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider