Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napustio Barcu zbog njega

Pjanić se brutalno naslađuje Koemanovom otkazu: Pogledajte što je objavio na Instagramu

Budući da ga Koeman nije vidio u prvom sastavu Barcelone, Pjanić je otišao na posudbu u Bešiktaš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su pretrpjeli poraz na gostovanju kod Rayo Vallecana, Barcelona je već tijekom leta iz Madrida uručila otkaz Ronaldu Koemanu kojem će biti isplaćena bogata otpremnina u visini od 12 milijuna eura.

Koemanovom otkazu najviše se obradovao BiH reprezentativac Miralem Pjanić koji je na svom Instagram profilu objavio story u kojem se brutalno naslađuje odlasku nizozemskog trenera.

"Znaj kada treba pustiti g**vna da odu", objavio je Pjanić i tako poslao poruku treneru koji mu nije dao šansu u prvom sastavu katalonske momčadi, zbog čega je početkom rujna otišao na posudbu u turski Bešiktaš.

Nakon što je dogovorio posudbu, Pjanić je u razgovoru sa španjolskom Marcom oštro napao Koemana kojeg će na klupi katalonske momčadi, barem privremeno, zamijeniti trener Barcelone B, Sergi Barjuan.

"Nije me poštovao, nikad nije razgovarao sa mnom. Nisam ponovno mogao prihvatiti situaciju koja mi se događala prošle sezone. Želim igrati, nogometaš sam, to me jedino čini sretnim", rekao pa dodao.

"Nikad me nije predstavio grupi kao ostale igrače. Od samog početka je sve bilo vrlo neobično i čudno. Profesionalac sam, mogu razumjeti da ne računaju na mene, ali netko mi morao objasniti zašto", zaključio je ljutiti Pjanić koji je u dresu Barcelone prošle sezone odigrao samo 30 utakmica u svim natjecanjima.

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider