Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oduševio san siro

Talijani se natječu u hvalospjevima za Rebića: Nitko kao Ante, Boban i Maldini kreću u akciju

Ante Rebić prometnuo se u zvijezdu Milana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon trnovitog početka, Italija je upoznala moć zvijeri iz Vinjana: Ante Rebić preporodio se na početku 2020. i pruža sjajne partije u dresu Milana.

Razočarao nije ni protiv Juventusa – sjajno je pospremio loptu pored Gigija Buffona i ponovno bio ponajbolji igrač svoje momčadi.

Talijanski mediji se nakon sjajnih Rebićevih predstava natječu u hvalospjevima; Gazzetta dello Sport tako ga je opisala kao ''zlatnog čovjeka Milanov napada koji odlično surađuje sa Zlatanom Ibrahimovićem.''

gol expired Izbacivanje iz Europe tek je početak: Man City čeka još jedna kazna, Guardiola bježi iz kluba? divider

''Nitko kao Rebić'', naslov je na portalu Calciomercato, koji piše da nitko nije napravio takav utjecaj na igru Milana kao hrvatski reprezentativac u posljednje vrijeme. Iznenađeni su njegovim usponom u tako kratkom roku, a donose i vijest da će ga Milan pokušati trajno otkupiti.

Podsjetimo, Rebić je u Milanu na dvogodišnjoj posudbi iz frankfurtskog Eintrachta. Pregovori Milana i Eintrachta bili su brzi, u samoj završnici prijelaznog roka, pa klubovi nisu niti postigli dogovor oko cijene eventualnog otkupa.

gol expired 10 pogleda iz 10 različitih perspektiva: Očekivanja i nadanja od nove F1 sezone divider

Calciomercato tako piše da je sljedeći zadatak Zvonimira Bobana i Paola Maldinija, dvojca odgovornog za sportsku politiku, pregovarati oko cijene s Eintrachtom i Rebićevim agentom. Čini se da je napravio dovoljno i uvjerio struku da je pravi izbor za Milan…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider