Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva bi to bila momčad

Milan blizu novih sjajnih pojačanja i igrača kojeg je Hrvatska jako dobro upamtila

Milan ne odustaje od pojačanja za sljedeću sezonu unatoč tome što je ovo ljeto drugi po potrošnji iza Manchester Ctyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema ''Gazzetti dello Sport'', Milan je u pregovorima oko potpisivanja mlade zvijezde Bayerna Renata Sanchesa, koji nakon odlaska iz Benfice nije dobio previše prilika u Münchenu. Ako talijanski gigant uskoro ne riješi pitanje napadača, Sanchesov transfer mogao bi se ubrzati.

Talijani čak izvještavaju da je dogovor oko Portugalca pitanje vremena, no znamo kako sve treba uzeti s rezervom dok uistinu ne dođe do samog transfera. Bayern trenutno tvrdi da igrač ne ide nikamo, iako Sanchesov kamp pritišće klub da ga pusti, a prije svega u Milan.

Kao najrealnija opcija čini se to da Bayern pošalje Sanchesa na jednogodišnju posudbu u Milan s mogućnošću kupnje idućeg ljeta. Nadareni veznjak dobio bi priliku za igrati, a Bayern ne bi odmah izgubio dragocjenog dragulja.

Milan je u igri i za našeg Nikolu Kalinića, ali u zadnja 24 sata na površinu je isplivalo ime Diega Coste, koji je navodno otvoren za dolazak na San Siro. Ako bi Milan nadodao još jednog napadača i Sanchesa već osiguranim pojačanjima, složio bi sjajnu momčad koja već sada izgleda puno bolje nego što je to bio slučaj prethodnih sezona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider