Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poraz juventusa

Rebić asistirao Ibri u novoj visokoj pobjedi Milana: Rossoneri osigurali Europu

Kompletirano je 37. kolo talijanske Serie A u kojoj je Milan upisao visoku pobjedu, a Juventus izgubio na gostovanju kod Cagliarija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana slavili s 4:1 na gostovanju kod Sampdorije, čime je milanska momčad osigurala nedostižna četiri boda prednosti pred Napolijem u borbi za plasman u kvalifikacije Europske lige.

Milan je poveo već u 4. minuti kad je hrvatski reprezentativac Ante Rebić prošao po lijevoj strani, ubacio na vrh peterca, gdje je bio Zlatan Ibrahimović i glavom poslao loptu u mrežu.

Marko Naletelić Ugledni nogometni menadžer za Dnevnik Nove TV otkrio kakav nas prijelazni rok očekuje divider

Milanezi su pobjedu potvrdili s dva gola u razmaku od četiri minute. U 54. minuti je Ibrahimović asistirao za Calhanoglua, a četiri minute poslije su zamijenili uloge kod trećeg pogotka.

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac, ali u 87. minuti je Askildsen pogodio dalekometnim projektilom za 1:3. Konačnih 4:1 u drugoj minuti sučevog dodatka postavio je Leao, koji je na poluvremenu zamijenio Antu Rebića.

gol expired Braća blizanci nova su veslačka senzacija, a s braćom Sinkovići tvorit će munjeviti četverac divider

Novi i stari prvak Juventus je poražen s 2:0 na gostovanju kod Cagliarija. Za šesti poraz Stare dame u ovom prvenstvu zaslužni su Gagliano (8) i Simeone (45+2). Marko Rog je bio u početnoj postavi pobjedničke momčadi, a zamijenjen je u 47. minuti.

Cristiano Ronaldo nije uspio postići pogodak i približiti se titulu najboljeg strijelaca Serie A te Europe. Ciro Immobile bio je strijelac jednog gola Lazia u 2:0 pobjedi protiv Brescije, čime je stigao do brojke od 35 golova u sezoni. 

Immobile je tim pogotkom pretekao Roberta Lewandowskog u utrci za najboljeg strijelca u najjačim europskim ligama, te je pobjegao Cristianu Ronaldu na četiri gola razlike u utrci za najboljeg topnika Serie A. 

gol expired Kakav "majstor": Zabio golčinu iz slobodnjaka pa izvadio pe*is usred TV prijenosa divider

Pobjedom 3:2 na gostovanju kod Torina nogometaši Rome osigurali su peto mjesto kolo prije kraja natjecanja u talijanskoj Serie A te će sljedeće sezone igrati u grupnoj fazi Europske lige.

Torino je poveo pogotkom Berenguera (14), ali već do sredine prvog poluvremena su gosti došli do preokreta golovima Džeke (16) i Smallinga (23). Na 3:1 povisio je Diawara (61-11m) iz kaznenog udarca, a poraz Torina ublažio je Singo (66).

Nikola Kalinić je ostao na Rominoj klupi za pričuve.

gol expired Pojavio se video brutalne tučnjave dviju najvećih navijačkih skupina Srbije divider

Italija - 37. kolo

Cagliari - Juventus 2-0 (Gagliano 8, Simeone 45+2)

Fiorentina - Bologna 4-0 (Chiesa 48, 54, 89, Milenković 74)

Torino - Roma 2-3 (Berenguer 14, Singo 66 / Džeko 16, Smalling 23, Diawara 61-11m)

Lazio - Brescia 2-0 (Correa 17, Immobile 83)

Sampdoria - Milan 1-4 (Ibrahimović 4, 58, Calhanoglu 54, Leao 90+2 / Askildsen 87)

Sassuolo - Genoa 5-0 (Traore 26, Berardi 39, Caputo 66, 77, Raspadori 74)

Udinese - Lecce 1-2 (Samir 36 / Mancosu 40-11m, Lapadula 81) 

Verona - SPAL 3-0 (Di Carmine 7, 11, Faraoni 47)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider