Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''To je bio kraj''

Bivši igrač ManUtd-a prepričao mitski okršaj Fergusona i Beckhama: ''Morali smo reagirati da spriječimo sukob''

Bivši branič Manchester Uniteda Mikäel Silvestre prisjetio se dana kad je Alex Ferguson kopačkom pogodio Davida Beckhama u glavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mikäel Silvestre prepričao je jednu od najčuvenijih scena iz svlačionice ManUtd-a. Poznato je kako se Sir Alex Ferguson nikad nije bojao suočavanja s igračima. Po tome je škotski stručnjak itekako bi pamćen.

Jedan od mitskih okršaja je onaj kad je u svlačionici Manchestera pogodio Davida Beckhama kopačkom u glavu. Bivši branič Uniteda Silvestre tog je popodneva bio pristuan cijelom događaju, koji ser zbio u veljači 2003. godine nakon poraza u FA kupu od Arsenala.

Beckhamova pogreška dovela je do prvog gola, a Ferguson je bio bijesan, no Silvestre vjeruje da nije bilo namjere.

''Da, bio sam tamo'', rekao je Francuz za FourFourTwo.

''Svi su bili šokirani, ali takve stvari se događaju u svlačionicama. Bio je to slučajni pokušaj Fergusona, samo što je nesretno doletio Beckahmu ravno u lice!'', dodao je.

Obično blagi Beckham reagirao je vrlo impulzivno, a Silvestre vjeruje da je taj incident pomogao u odlasku Beckhama u Real Madrid nekoliko mjeseci kasnije.

''Bio je jako ljut, morali smo intervenirati da spriječimo sukob. Ali to je tada bio kraj. Ipak je to utjecalo na njihov odnos i vjerojatno je jedan od razloga zašto je David na ljeto potpisao za Real'', objasnio je bivši igrač Uniteda.

gol expired Pokrenuo teorije zavjere: Probudio se iz kome pa progovorio tečni francuski, a onda umislio da je poznati glumac divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider