Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasila se ikona

Messi ugasio nade Cityja pa napravio potez o kojem svi pričaju: "Kakvo nepoštovanje!"

PSG je svladao Manchester City s 2:0 u drugom kolu skupine A Lige prvaka.

Lionel Messi je protiv Manchester Cityja otvorio svoj golgeterski konto u PSG-u.

Argentinski velemajstor je u 74. minuti poslije kombinacije s Kylianom Mbappeom sjajno pogodio za povećanje vodstva Parižana. U tim trenucima na semaforu je zasvijetlilo 2:0 i bilo je jasno da je PSG na milimetar od osvajanja sva tri boda, ali City je odbio položiti oružje i do samog kraja je tražio barem jedan pogodak s kojim bi ublažili poraz.

Svjesni su bili Pep Guardiola i njegovi igrači da u konačnici svaki zgoditak može igrati veliku ulogu, ako se dogodi da ovi klubovi završe s istim brojem bodova u skupini pa o prvom mjestu bude odlučivao međusobni omjer.

gol expired PSG slavio u derbiju grupne faze Lige prvaka: Messi prvim golom za novi klub bacio City na koljena! divider

Tako su u prvoj minuti sudačke nadoknade izborili slobodnjak u dobroj poziciji, a ono što se tada dogodilo postalo je veći hit na društvenim mrežama i od Messijevog prvijenca u dresu PSG-a.

Ponovno je Argentinac bio u glavnoj ulozi i to kao - ležač. Naime, upravo je Messi legao na pod iza živog zida, što je praksa koju je svojevremeno izmislio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Od svih igrača PSG-a, Messi je bio taj koji je morao leći i pokušati blokirati možebitni prizemni šut.

Mnoge je to začudilo, pa i legendarnog Rija Ferdinanda, koji je na Twitteru u šaljivom tonu napisao: "Kakvo nepoštovanje!"

U svojem je komentaru na taj događaj rekao:

''Da sam ja u momčadi, rekao bih mu ne, ne... Ja ću leći umjesto tebe.''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider