Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MESSIJEVO BOGATSTVO

Evo koliko Messi godišnje zaradi u Barci, u garaži ima čak 15 automobila

Messi osim što zarađuje milijune u garaži ima i brojne automobile.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi na korak je do odlaska iz Barcelone. Sjajni Argentinac nezadovoljan je odnosom čelnika Barce prema igračima i rezultatima

Pet klubova želi Messija, a glavni je kandidat za njegovo dovođenje Manchester City. Barcelona bi prodajom Messija skinula i veliki teret njegove plaće. Messi prema posljednjim podacima godišnje od Barcelone dobije nevjerojatnih 40 milijuna eura.

  gol expired Messi na Instagramu prati tri kluba, dva su u igri za njegovo dovođenje divider

Messi je najplaćeniji nogometaš u povijesti Barcelone, a drugi na listi najplaćenijih u Barci je Griezmann, koji godišnje zaradi 18 milijuna eura. Primjerice, Ivan Rakitić deveti je na listi i od kluba dobije devet milijuna eura tijekom godine.

Slavni je Argentinac prema Forbesu treći najbogatiji sportaš svijeta. Samo je u 2020. zaradio 104 milijuna dolara, što uključuje dobitak od sponzora, a ispred njega su Cristiano Ronaldo i Roger Federer.

gol expired Messijev definitivni kraj: Predsjednik demantirao ostavku, ovo su stvari koje su dovele do razlaza divider

Messi voli luksuz i osim nekoliko vila posjeduje čak 15 automobila koji zajedno vrijede tri milijuna eura. Najskuplji model automobila kod Messija je Mercedes SLS, koji je Messi platio 230 tisuća eura.

 

Osim Mercedesa u Messijevoj su garaži Maserati GranTurismo MC Stradale, Maserati GranTurismo S, Ferrari F430 Spider, Audi R8 V10, Mini Cooper, Dodge Charger SRT8, Audi R8 Spyder, Cadillac Escalade, Audi Q7, Range Rover Vogue, Toyota Prius, Lexus RX, Audi A7 i Pagani Zonda Roadster. Nije loša kolekcija.

Gdje će Messi nastaviti karijeru?

Ukupno glasova:

  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider