FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napokon oči u oči!

McGregor ismijao Mayweathera: Pogledajte što je pisalo na odijelu

Floyd Mayweather i Conor McGregor održali su prvu zajedničku press konferenciju uoči borbe sljedećeg mjeseca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za neke borba desetljeća, za druge cirkus koji niti ne žele gledati. Kako bilo, obračun Floyda Mayweathera i Conora McGregora dogovoren za 26. kolovoza u Las Vegasu definitivno privlači pozornost svjetske sportske javnosti.

Umirovljeni i nikad poraženi boksački šampion Floyd Mayweather borit će se 50. put u svojoj karijeri. Iz mirovine se vratio zbog ove superborbe između boksača i MMA borca, a pobjeda mu osim milijuna i milijuna dolara može donijeti 50. pobjedu u karijeri kojom bi prestigao legendarnog Rockyja Marciana koji također ima skor 49-0.

S druge strane, UFC borac Conor McGregor može također u povijest. Ukoliko iznenadi velikog favorita, Irac bi postao prvi borac koji je pobijedio Mayweathera i to u njegovom sportu. McGregor se nikad nije bavio profesionalnim boksom, a vidjet ćemo jesu li njegove vještine imalo dostajne ovakve borbe ili sve to samo navlakuša za mase kojom će irski zločesti dečko riješiti financijsko pitanje za svoje unuke.

Navijači u LA-u na strani - Irca

Prva u nizu promotivnih press konferencija održala se u Los Angelesu. McGregor je očekivano bio u svojoj standardno dobroj ''trash talk'' formi.'

''Njegove nogice, njegova mala glava. Pazite što vam kažem, nokautirat ću ga u četiri runde. Ja sam mlad i samopouzdan čovjek koji je teško radio za ovo. Uživam i zabavljam se. A on se nikad nije suočio s time. Bit će u nesvijesti nakon četiri runde jer ja ga se ne bojim. A ta sva pravila i ograničenja u boksu samo me zabavljaju'', poručio je 28-godišnji Irac pred nekoliko tisuća navijača koje je oduševio svojim nastupom.

U medijima se pojavila informacija kako Mayweather ima problema s poreznom službom. Pojavio se u sportskoj odjeći s uzorkom američke zastave, ali ni to mu nije pomoglo da kupi navijače koje je McGregor zabavljao.

''On je u trenirci, više nema ni za odijelo.''

A irski se MMA borac pojavio u odijelu na kojem je bio jedan drugi uzorak. Po cijelom sakou je bilo ispisano ''Fuck you'' (J*** se).

Amerikanac je odgovorio pokazivanjem čeka na 100 milijuna dolara kojeg navodno još nije unovčio još od borbe s Mannyjem Pacquiaom.

''Ne povlačim se pred nikim. Tog 26. kolovoza nokautirat ću i ovu curicu'', poručio je Mayweather na što je Conor u svom stilu dobacio ''nisi nikoga nokautiram 20 godina''.

MMA zvijezda je očekivano pobijedila na ovoj press konferenciji, ali to se i očekivalo. Boksački prvak je ipak veliki favorit tamo gdje je najvažnije, u ringu, a sve ostalo bila bi senzacija.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider