Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogroman interes

Pochettino neće dugo biti bez posla: Počinje utrka velikana čiji aktualni treneri moraju strepiti

Usluge Mauricija Pochettina vjerojatno će biti jako tražene nakon što se službeno razišao s Tottenhamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u utorak otpustio Mauricija Pochettina i umjesto njega doveo Josea Mourinha, a to je pokrenulo novi val špekulacija u Europi jer sada već bivši menadžer Spursa već je neko vrijeme na meti najboljih klubova Europe.

Popularni argentinski stručnjak prošle je sezone odveo Tottenham do finala Lige prvaka, ali loš start nove sezone natjerao je čelnike kluba na promjenu. Bivši trener Southamptona i Espanyola tijekom karijere išao je samo prema gore te ga se smatra jednim od cjenjenijih trenera današnjice.

To bi moglo dovesti do toga da će brojni klubovi pokušati angažirati Argentinca, kao najveći favorit spominje se minhenski Bayern. Navodi se i Real Madrid, koji posljednjih godina pokazuje zanimanje za Pochettina, a nije nemoguće ni da završi na Old Traffordu.

Pochettinova popularnost mogla bi mu osigurati i mjesto izbornika Argentine, a neki engleski mediji guraju ga u Arsenal, ali teško da će nakon Tottenhama prijeći londonskom rivalu.

gol expired Bale se spornom zastavom zajedno sa suigračima rugao Realu: U Madridu poludjeli, ne pamte ovako nešto divider

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider