Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"skupo ćemo prodati kožu"

Kek i Bradarić optimistični uoči Olympiakosa: Došli smo odigrati pravu utakmicu!

Nogometaši Rijeke u Grčkoj igraju prvu utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv tamošnjeg prvaka Olympiakosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke u srijedu od 20.45 protiv Olympiakosa igraju prvu utakmicu playoffa za Ligu prvaka. Riječani su u utorak odradili i trening na zdanju gdje ih čeka neugodni suparnik.

"Već je na ždrijebu bilo jasno tko je favorit. Uz sav respekt prema Olympiakosu, klub kvalitete i tradicije, Rijeka je došla odigrati europsku utakmicu koja bi nama omogućila da se sve skupa odlučuje na Rujevici. Želim da budemo hrabri i pokažemo Rijeku u pravom svjetlu", rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Osim trenera i igrači su optimistični uoči ogleda u Pireju.

"Čeka na velika izazovna utakmica. Rijeka je pokazala da se može nositi sa svakim i došli smo skupo prodati kožu. Spremni smo i motivirani i jedva čekamo utakmice", rekao je Filip Bradarić.

Rijeka se trenutno nalazi u laganoj krizi igre i rezultata. Pogodak nisu postigli u posljednje tri utakmice (RB Slazburg, Osijek i Dinamo), te su u dvije od te tri utakmice upisali poraz. S druge pak strane Olympiakos je odigrao tek dvije službene utakmice, obje u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Protiv Parizana je već dio posla riješio u prvoj utakmici u Beogradu kada je slavio s 3:1, dok je uzvratu pred svojim navijačima odigrao 2:2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider