Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE DO 2024. GODINE

Mastercard produljio globalno partnerstvo s UEFA Ligom prvaka

Mastercard je najavio da je produljio globalno partnerstvo s UEFA Ligom prvaka za razdoblje 2021. – 2024., nastavljajući tako suradnju koja je započela davne 1994. godine. Sponzorstvo obuhvaća i prava na natjecanje UEFA Super Cup naredne tri godine, od 2021. do 2023.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Produljenjem globalnog partnerstva s najvećim europskim klupskim nogometnim natjecanjem, Mastercard nastavlja povezivati ljude s njihovim strastima. Više od 25 godina, Mastercard je ponosan sponzor UEFA Lige prvaka te zaljubljenicima u nogomet diljem svijeta omogućava uživanje u neprocjenjivim iskustvima – kako virtualno, tako i uživo. Kroz sudjelovanje u programu Player Mascot, djeca imaju jedinstvenu mogućnost biti dio neprocjenjive atmosfere na nogometnim travnjacima te koračati rame uz rame s najpoznatijim nogometašima UEFA Lige prvaka. Zbog trenutnih ograničenja, ove godine Mastercard je za polufinale i finale UEFA Lige prvaka i UEFA Super Cupa osmislio posebnu digitalnu aktivaciju: putem zaslona postavljenih na ulazima na travnjak djeca su bila u interakciji uživo s igračima na terenu. Inicijativu je pokrenuo Mastercard, dok je UEFA-ina zaklada za djecu odabrala djecu koja su sudjelovala na različitim utakmicama.

Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA-e, izjavio je: „Dugotrajnost je od ključne važnost u izgradnji uspješnog partnerstva te smo uzbuđeni što smo produljili suradnju s Mastercardom, posebice u današnjim nesigurnim uvjetima za sportaše, ali i sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Partnerstvo s globalnim brendom kao što je Mastercard pruža mnoge pogodnosti i prilike te se veselimo našem odnosu i u nadolazećim godinama. Kao jedna od vodećih globalnih tehnoloških kompanija, Mastercard nam u vrijeme digitalne transformacije značajnije može pomoći da izgradimo dublju suradnju s globalnom publikom“.

Mark Barnett, predsjednik kompanije Mastercard u Europi, dodaje: „Vrlo smo ponosni što smo produljili višegodišnje partnerstvo s UEFA Champions League. Ključna sportska događanja odličan su način za povezivanje obožavatelja diljem svijeta s njihovim strastima. Dok slavimo 27. godinu službenog sponzorstva, uzbuđeni smo što ćemo svjedočiti novim neprocjenjivim trenucima u UEFA Ligi prvaka u godinama koje dolaze.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider