Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potres u bergamu

Bivša zvijezda Liverpoola ne dolazi na Maksimir: Iznenada raskinuo s Atalantom, već imaju zamjenu

Iskusni stoper otišao je iz talijanskog prvoligaša, ali već su pronašli adekvatnu zamjenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom kolu grupne faze Lige prvaka Dinamo će na Maksimiru dočekati Atalantu, a talijanski prvoligaš u svojim redovima neće imati dobro poznato ime nakon neočekivanog raspleta potkraj prijelaznog roka.

Martin Škrtel, nekoć dugogodišnji prvotimac Liverpoola, raskinuo je ugovor s Atalantom nakon samo tri tjedna, potvrdio je klub na svojim službenim stranicama.

U priopćenju stoji da su suradnju prekinuli na obostrani pristanak, a pojedini talijanski mediji kao razlog navode svađu s trenerom Gianom Pierom Gasparinijem.

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Slovački stoper u Atalantu je stigao kao besplatno pojačanje iz Fenerbahčea, a na kraju nije odigrao nijednu utakmicu. U zapisniku je bio samo jednom, s klupe je odgledao gostujuću pobjedu u prvom kolu protiv SPAL-a (3:2).

Međutim, Atalanta je već našla zamjenu – iz Seville je stigao iskusni 30-godišnji danski stoper Simon Kjaer. Kjaer ima bogatu inozemnu karijeru – u Sevilli je bio od 2017., a igrao je još za Fenerbahče, Lille, Romu, Wolfsburg i Palermo. Za reprezentaciju je nastupio 89 puta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider