Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvo ruganje zločestog dečka

Balotelli ismijao PSG nakon gola i pobjede: "Nije vam ovo Pariz"

"Zločesti dečko" nogometa Mario Balotelli narugao se francuskom prvaku PSG-u nakon što mu je zabio pogodak i udaljio od nasjlova prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je postigao pogodak, slavio s Nicom protiv aktualnog prvaka PSG-a i praktički gurnuo titulu prvaka Monacu u ruke, te nakon što se u završnici utakmice svojim driblinzima sprdao s igračima pariškog kluba, "zločesti dečko" Mario Balotelli brutalno se ismijao s nogometašima PSG-a.

"Ovo vam nije Pariz! Idemo dalje, Paris je prošlost", napisao je Balotelli na svom Instagram profilu i priložio fotografiju proslave svog pogotka.

Balotelli je na samom kraju utakmice, koja je završila 3:1 pobjedom Nice, provocirao gostujuće nogometaše posprdnim driblinzima, koji se ni najmanje nisu svidjeli Blaiseu Matuidiju. Francuz je u ljutnji žustro zaletio na njega i oborio ga na travnjak.

Podsjetimo i da su zbog udaranja suparničkih igrača izravne crvene kartone dobili Thiago Motta i Angel Di Maria, tako da će PSG u završnici sezone biti bez njihove moći. Lako moguće da će zbog svojih poteza biti još dodatno kažnjeni.

Nakon ovog poraza šanse da PSG obrani naslov iznimno su male. Monaco ima tri boda prednosti i utakmicu manje, a do kraja je svega devet bodova u igri za Parižane i 12 za Kneževe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider