Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
susjedi, prijatelji, navijači...

VIDEO Hajdukov mladi heroj dobio spektakularan doček, u ovom ga kvartu svi znaju

Marin Ljubičić dočekan je kako i zaslužuje, uz baklje i pjesmu.

Hajdukovi ''bili tići'' posljednjih mjeseci oduševljavaju navijače, a oni su, uz ostanke i dolaske zvučnih pojačanja, jedan od glavnih razloga zbog kojih se na Poljudu usprkos mjerama okupilo više od deset tisuća gledatelja.

Ovaj put zabljesnuo je opet 19-godišnji Marin Ljubičić, koji je dobio priliku u napadu. Postigao je oba pogotka i donio Hajduku važnu pobjedu u borbi za 3. pretkolo Konferencijske lige.

Ti golovi bili su mu najbolja nagrada za emocije koje je pokazao u samom finišu utakmice kod Lokomotive kada je promašio priliku za pobjedu u Kranjčevićevoj ulici.

Marin je potom dobio veličanstveni doček svojih susjeda i ekipe iz kvarta, od kojih smo dobili i snimku spontane fešte. Merzova ulica na Mejašima bila je osvijetljena sjajem bengalki, dočekan je na dolasku kući pjesmom stigavši na ramenima navijača.

Inače, Marin je i sam član Torcide Mejaši i jako je povezan s lokalnom zajednicom. Nedavno je izvlačio parove na jednom malonogometnom turniru koji je okupio nekoliko tisuća gledatelja. Cijeli je kvart u posljednje vrijeme živnuo, a mladi je Ljubičić sigurno pomogao u tome.

Susjedi ga hvale, kažu kako je tijekom korone često znao trčati već u šest ujutro po Mejašima i čini se kako je taj ''bili tić'' na pravom putu.

Torcida Mejaši ove subote organizira darivanje krvi i pozivaju sve koji to žele da to učine od 9 do 13 sati u crkvi Sv. Spasa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider