Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"znao sam da bi me ubio"

Bivši igrač Man Utd-a prisjetio se žestoke svađe sa Zlatanom: "Šuti, nosonjo!"

Argentinski defanzivac prisjetio se incidenta iz svlačionice Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcos Rojo četiri i pol godine proveo je u Manchester United prije nego se početkom 2020. zaputio na posudbu u argentinski Estudiantes.

U domovini se ovaj obrambeni igrač prisjetio vremena u Engleskoj u razgovoru za Cielo Sports, a posebno je zanimljiva anegdota o svađi sa Zlatanom Ibrahimovićem.

''Ezequiel Lavezzi upozorio me na Zlatanov jak karakter. Znao sam da želi da mu dodajemo. Tijekom jedne utakmice vidio sam ga kako mi maše, ali dodao sam Paulu Pogbi", počeo je Rojo svoju ispovijest.

gol expired Dinamo predstavio pojačanja, Mamić otkrio: "Doveli smo mladu nadu iz europskog velikana" divider

"Počeo je mahati rukama i vikati na mene na španjolskom i engleskom. Rekao sam mu: 'Što ti je, nosonjo? Ušuti.' Znao sam da bi me ubio ako bi me uhvatio, pa mi je preostalo samo da se suočim s njim", nastavlja Rojo o priči koja je završetak dobila u svlačionici.

"Kada je ušao u svlačionicu, odmah sam mu rekao da zatvori usta i prestane urlati. Počeli smo se vrijeđati, suigrači su gledali, a Jose Mourinho bio je u sredini i smirivao nas", rekao je.

Portugalac je tako spriječio sukob većih razmjera, a Rojo se može pohvaliti da se usudio suprotstaviti Zlatanu, majstoru nogometnih, ali i borilačkih vještina.

gol expired "Iron Mike" otkrio čime ga je Fury zaprepastio, a Kličko vraća li se u ring i tko će ujediniti naslove divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider