Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dalić na mukama

Loše vijesti iz Italije: Brozović na štakama, Inter u panici dovodi veliko pojačanje

Inter je jučer odigrao 1:1 na gostovanju u Lecceu u 20. kolu Serie A. Brozović je izašao iz igre u 83. minuti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zabrinjavajuća vijest stiže iz Italije. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović napustio je stadion Leccea na štakama, javljaju talijanski mediji.

Inter je jučer odigrao 1:1 na gostovanju u Lecceu u 20. kolu Serie A. Brozović je izašao iz igre u 83. minuti. Zamijenio ga je Borja Valero.
Hrvatski reprezentativac zaradio je ozljedu nakon žestokog duela s Alessandrom Deiolom. Stradao mu je gležanj lijeve noge.

gol expired Hrvatska do nove pobjede i s rezervama: Šesto slavlje Kauboja na Euru! divider

S obzirom na to da je stadion napustio na štakama, spekulira se da se radi o težoj ozljedi nego što se u prvi mah mislilo. Kada se noga ohladila, očito je došlo do problema. Talijanski Mediaset javlja da je ozljeda ozbiljna.

Brozović na štakama, Inter u panici

Brozović tek treba proći temeljitije liječničke preglede nakon kojih će biti poznato o kakvoj se točno ozljedi radi i hoće li i koliko izbivati s terena.

Ako je Brozović ozbiljnije ozlijeđen, bit će to velik udarac za Inter. Milanski klub izgubit će na neodređeno vrijeme ponajboljeg igrača u jeku borbe za naslov prvaka Italije s Juventusom i Lazijem. Hrvatski veznjak posljednjih je mjeseci igrao u velikoj formi, nerijetko je bio najbolji igrač Nerazzurra.

gol expired Barca opet obara (nebitne) rekorde: Bez isključenja i Messija ništa, Rakitić pod hitno mora podići formu divider

Naravno da osim trenera Intera Antonia Contea liječnički izvještaj s nestrpljenjem očekuje i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Brozović je postao jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije i jasno je da bi ga bilo teško nadomjestiti.

Eriksen na vratima

Talijanski mediji pišu da će Inter ubrzati pregovore s Tottenhamom o Christianu Eriksenu. U Interu se nadaju da će Danca imati u momčadi već za utakmicu s Cagliarijem u nedjelju. Inter nasušno treba pojačanje kako bi zaustavio očiti pad forme.

gol expired Burno u PSG-u: Velika zvijezda zatražila hitan odlazak iz kluba! divider

Inter je kiksao u posljednja dva kola, upisao je dva remija, pa mu je vodeći Juventus pobjegao na četiri boda, dok mu zahuktali Lazio puše u leđa s dva boda zaostatka i utakmicom manje.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider