Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
inter daleko ispred svih

Veliko istraživanje Serie A: Marcelo Brozović na vodećem mjestu s nestvarnim brojkama

Marcelo Brozović je igrač koji u prosjeku pretrči najviše kilometara u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera najviše trče u Serie A ove sezone, dok je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović čovjek koji se najviše troši. To su rezultati velikog istraživanja Serie A, koje je provedeno na svih 20 momčadi u najvišem razredu talijanskog nogometa.

"Marcelo Brozović, veznjak Intera, vodeći je na ljestvici pretrčanih kilometara u Serie A s prosjekom od 12.4 kilometra po utakmici", stoji u zaključku velikog istraživanja.

Brozović u prosjeku pretrči pola kilometra više od bilo kojeg drugog igrača u Serie A. Na drugom mjestu našao se Šveđanin makedonskih korijena Dejan Kuluševski, koji u prosjeku pretrči 11.9 kilometra. Na trećem mjestu smjestio se Čileanac Eric Pulgar, koji u prosjeku prijeđe 11.6 kilometra po utakmici.

gol expired Đoković otvorio dušu: "Navijači su za Federera i Nadala, ali to ne znači da bih trebao okrenuti Srbiju protiv cijelog svijeta" divider

Kada su momčadi u pitanju, Inter je u dosadašnjem dijelu sezone pretrčao najviše kilometara. Do sada su igrači Antonija Contea, zasigurno na njegovo veliko zadovoljstvo, prevalili 112 713 kilometara, odnosno gotovo tri tisuće više od drugoplasirane Parme (109 834 km). Na trećem mjestu je Juventus s pretrčanih 109 512 kilometara.

Inter je trenutno trećeplasirana momčad Serie A s tri boda manje od vodećeg Juventusa, odnosno dva manje od Lazija, koji na ljestvici pretrčanih kilometara zauzima tek sedmo mjesto sa 109 030 km.

gol expired Messi progovorio o sukobu i skandalu u Barceloni: "Nisam mu to mogao dopustiti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider