Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dalić na mukama

Težak udarac za novog izbornika: Otpao Brozović, vjerojatno i Mandžukić!

Marcelo Brozović sigurno će propustiti odlučujuću utakmicu protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a vrlo vjerojatno će zbog ozljede izbivati i Mario Mandžukić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto prije nego je predsjednik HNS-a Davor Šuker objavio smjenu Ante Čačića i imenovanje Zlatka Dalića za novog izbornika, HNS je na profilima svojih društvenih mreža objavio loše vijesti uoči Ukrajine.

"Zbog ozljeda Marcelo Brozović neće moći igrati protiv Ukrajine u ponedjeljak, dok je Mario Mandžukić pod znakom pitanja", stoji na Twitter profilu HNS-a.

Čim su napustili travnjak zbog ozljeda bilo je jasno da su Brozović i Mandžukić upitni za nastup u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, u kojem Hrvatska gostuje u Ukrajini. Nada da će ipak biti spremni je postojala, no čini se da su obojica otpala za taj dvoboj.

Brozović je aut, a vjerojatno i Mandžukić, jer će novi izbornik Dalić sigurno na travnjak poslati samo najspremnije igrače koje će imati u ponedjeljak navečer.

Problema s ozljedom ima i Nikola Kalinić, što znači da je Dalić ostao na Duji Čopu, Andreju Kramariću i Ivanu Santiniju kada su napadači u pitanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider