Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trebaju im pojačanja

Standardni Vatreni na meti slavnog kluba: Karizmatični trener označio ga kao prioritet

Da bi ostali u Premierligi, vodstvo Leedsa zna da mora pojačati momčad, a osebujni argentinski trener Marcelo Bielsa smatra da je prioritet kvalitetno rješenje na poziciji lijevog braniča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić (27) nakon odlične sezone u škotskom Glasgow Rangersu mogao bi se u ljetnom prijelaznom roku preseliti u Leeds, koji se je nakon 16 sezona vratio u englesku Premierligu, objavili su u petak britanski mediji.

Barišić je u ljeto 2018. za 2,5 milijuna eura prešao iz Osijeka u Glasgow Rangers te je, uz kolumbijskog napadača Alfreda Morelosa, postao ključni igrač Rangersa. Iako igra na poziciji lijevog braniča, izrazito je aktivan u napadačkim akcijama te je ove sezone ostvario 14 asistencija i dva gola.

Da bi ostali u Premierligi, vodstvo Leedsa zna da mora pojačati momčad, a osebujni argentinski trener Marcelo Bielsa smatra da je prioritet kvalitetno rješenje na poziciji lijevog braniča, pa je sada pažnja usmjerena na dovođenje Borne Barišića. Naime, protekle sezone Bielsa je na lijevom braniču koristio krilne igrače Stuarta Dallasa i Ezgjana Alioskija.

Najveća prepreka u mogućem Barišićevu transferu njegov je ugovor s Rangersima, koji je produžio u siječnju i veže ga za škotski klub do lipnja 2024. godine. To znači da Rangersi imaju dosta manevarskog prostora i mogu tražiti visoku odštetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider