Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Start iz snova

Debakl Bilića na Old Traffordu: Maestralni debi Lukakua i goropadni United!

Manchester United demonstrirao je snagu na Bilićevom West Hamu pobijedivši s velikih 4:0, ali lako je moglo pasti još nekoliko golova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U blijedoj predstavi na Old Traffordu Bilićev West Ham je u nedjelju u 1. kolu Premierlige izgubio od Manchester Uniteda s 0:4, a dva gola za Crvene vragove postigao je Romelu Lukaku (33, 52), najzvučnije pojačanje Uniteda ovog ljeta.

Za United su još zabili i Anthony Martial (87) te Paul Pogba (90), a izvrsnu utakmicu odigrao je i Henrikh Mkhitaryan, koji je upisao dvije asistencije. No, kao pravo pojačanje Uniteda pokazao se Nemanja Matić. Bivši veznjak Chelseaja itekako će biti od koristi u vezi ManUtd-a, dok Conte ima za čime žaliti.

Prethodno je viceprvak Tottenham kao gost svladao povratnika u društvo najboljih Newcastle s 2-0. Stvari su po domaće krenule u lošem smjeru kada je na samom početku drugog poluvremena, u 48. minuti, isključen Jonjo Shelvey. Gosti su to umješno iskoristili i pogocima Delea Allija u 61. te Bena Daviesa u 70. minuti stigli do tri boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider